2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Yaksha

Yaksha

2010

TV/sub

Eredeti cím: Ya Cha
Kategória: TV-Sorozat,Dorama,18+
Nézettség: 86
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Kim Hong Sun
Szereplők: Jo Dong Hyuk
Seo Do Young
Jun Hye Bin
Son Byung Ho
Seo Tae Hwa
Park Won Sang
Seo Young
Kim Min Ki
Han Tae In
Jo Soo Hyun
Kim Sung Hoon
Jang Yoon Seo
Jang Tae Hoon
A történelem sötét korszaka ez. Az ifjú király mindent megpróbál, hogy erősítse helyzetét. Gyermekkori barátja, Lee Baek Rok egy titkos zsoldos csapat a Fekete felhők kardjainak vezetője. Hűen szolgálja királyát, ám bátyja Baek Kyul és annak szeretője Jung Yeon nem. Elárulják őt, így rabszolgasorba kerül, gladiátorrá válik, és visszatér, hogy bosszút álljon.

A felirat nincs ráégetve a videókra, csak csatolva. A lejátszókon található CC gombbal lehet be és kikapcsolni. Ha telefonról vagy egyéb mobil eszközről nézitek, nem biztos hogy látszódni fog.

Leírás: azsiaekkovei.hu
A magyar feliratot készítette: Kimera
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód
11.epizód
12.epizód