2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Wyrmwood

Wyrmwood

2014

DVD/sub

Eredeti cím: Wyrmwood: Road of the Dead
Kategória: Akció,Horror
Nézettség: 30
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Kiah Roache-Turner
Szereplők:
Jay Gallagher
Bianca Bradey
Leon Burchill
Előszó : Kritikusok szerint döbbenetes és ritka egy "Örült" filmet tett le az asztalra az ausztrál filmes ipar. A filmben minden megtalálható ami a nézőt szellemileg teljesen kizsigereli és a végére agyilag elfárasztja. A filmben bőven található tömény brutalitás, akció, vér, fegyverek, hullák és néha talán még poénok is. Szóval minden egyben ami szem és száj ingere lehet. Mit is lehetne mondani Kiah Roache-Turner rendező filmjének megtekintése előtt : Kellemes Idegösszeomlást !!!

Élőholtak árasztják el az ausztrál vidéket. A családos, viszonylag nyugodt életet élő Barry is kizökken a normál kerékvágásból. Lánya és felesége is áldozatul esik. Barry talpig felfegyverzi magát, megbütyköl egy terepjárót és útnak indul. Feladata is akad, meg kell mentenie húgát egy őrült karmai közül.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása