2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Whitechapel
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 6
Szavazat: 7.40/10
Rendező: S.J. Clarkson, David Evans
Szereplők: Rupert Penry-Jones
Philip Davis
Steve Pemberton
Sam Stockman
George Rossi
Chandler és az új egysége még mindig a Whitechapel-i körzete őrzi, de akárcsak korábban, egy bűnügy kimozdítja őket a mindennapos rendőrségi malomkerék prózai, földhözragadt világából. Hatalmas mennyiségű bűnügyi jegyzőkönyveket sikerül megmenteniük a kihallgató szoba alatti helyiségből. Buchan lelkesen nekikezd ennek a számára felbecsülhetetlen értékű, elsődleges forrásnak számító anyag feldolgozásához. Amikor aztán új bűnügyi akta landol az asztalukon, és elindul a verseny az idővel, Miles megkérdőjelezi Buchan csapatbeli hasznosságát, de Chandler meg van róla győződve, hogy megint csak a történelem adja majd a megfelelő választ a kérdéseikre. A múlt rémálmai így segítenek megoldani a jelen borzalmas titkait.
Whitechapel továbbra is az a sötét és rémes hely, aminek megismertük. Körülbelül 300 évnyit ugrunk a sorozat keretein belül, lehámozva ezzel az East End különböző történelmi rétegeit. Lesznek gótikus árnyak, macskaköves utcák, régi fogadók, rettegés a Wilkes Street hugenotta szövőházaiban és a Brick Lane is hordoz néhány szörnyű titkot sötét zugaiban. A fekete humor elemeit sem nélkülözve a sorozat megtartja ösztönös, egyszerre rémisztő és részegítő karakterét. Whitechapel-ben a történelem nem halott, hanem halálos.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód