2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Whitechapel
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 4
Szavazat: 8.00/10
Rendező: S.J. Clarkson, David Evans
Szereplők: Rupert Penry-Jones
Philip Davis
Steve Pemberton
Sam Stockman
George Rossi
Chandleréknek az előző évad után sem kell sokáig aktát tologatni, mert Anderson parancsnok ismét valami különlegessel szolgál egykori védencének: előbb egy hulla a Temzében, majd a 60-as évek hírhedt ikerpárjának, a Kray-fivéreknek a gaztetteire megszólalásig hasonlító bűnesetek kötik le a whitechapel-i kerületiek figyelmét. Itt már nagyobb szerepet kap a műkedvelő történész, Edward Buchan (Steve Pemberton) is, aki a Hasfelmetsző-ügy kapcsán nagy segítségére volt Chandlernek és most is lendületesen veti bele magát az esetbe.
A történelem megint segíti a nyomozást, de most több forog kockán, mint Chandler hírneve vagy előmenetele: a nyomozók élete is veszélybe kerül, sorozatos támadások, és fenyegetések által.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód