2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

Visszaváltók

Visszaváltók

2013

DVD/sub

Eredeti cím: Redemption
Kategória: Dokumentum,Életrajzi
Nézettség: 9
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Matthew O'Neill, Jon Alpert
Szereplők:
Egy éven át követi néhány New York-i életét az Oscar-díjra jelölt film, akik üvegek, műanyagpalackok, fémdobozok guberálásából élnek. Valamennyien a gazdasági válság áldozatai. Miközben a számuk egyre nő, a palackok száma egyre csökken.
Az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilm egy éven át követi nyomon néhány New York-i életét, akik üvegek, műanyagpalackok és italos fémdobozok guberálásából élnek. Vannak közöttük egykori szakácsok, eladók, gyári munkások, valamennyien a gazdasági válság, a gyár-és üzletbezárások áldozatai. Vannak, akik már egy évtizede járják New York kerületeit. Miközben a számuk egyre nő, a palackok száma egyre csökken. Sanyarú sorsuk ellenére tisztességes munkának tartják ezt, nem számít mit mondanak róluk az emberek.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása