2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Derren Brown: Apocalypse
Kategória: Misztikus,TV-Sorozat
Nézettség: 30
Szavazat: 8.00/10
Rendező: Simon Dinsell
Szereplők: Derren Brown
Steven Brosnan
Derren Brown brit illuzionista, mentalista, hipnotizőr legelőször 2000-ben tűnt fel a tévében, és pillanatok alatt híressé vált „gondolatolvasó képességének” köszönhetően. Valójában azonban egy egyedülálló mentalistáról van szó, aki zseniálisan ötvözi a bűvészet, a szuggesztió, a pszichológia és a félrevezetés művészetét. Tudását felhasználva képes megjósolni és befolyásolni az emberek gondolatait, manipulálni a döntéshozó folyamatát, és non-verbális kommunikációjából következtetni tud gondolataikra is.

Derren Brown egyik legkockázatosabb és legőrületesebb mutatványával tér vissza, amikor megpróbál meggyőzni valakit arról, hogy egy meteor csapódott a Földbe, és a katasztrófát rajta kívül csak páran élték túl, és már egy halálos fertőzés is felütötte a fejét. A „Világvége Derren Brownnal” egy hétköznapi férfi, Steve életét követi nyomon, aki elfogadja a világot olyannak, amilyen, és nem töpreng különösebben semmin. A rá váró, gondosan megtervezett kaland értékes tanulságokra fogja ráébreszteni. Az egyszerre megdöbbentő és szórakoztató epizódokban Derren ötletesen vegyíti a látványos szórakoztatást, a trükköket és a pszichológiai kísérletezést. Annyi bizonyos, hogy Steve világa a feje tetejére áll. Kérdés, hogy tudja-e kezelni a kihívásokat? (2 részes minisorozat.)
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód