2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Crossing the Ice
Kategória: Dokumentum
Nézettség: 3
Szavazat: 7.80/10
Rendező: ustin Jones
Szereplők: James Castrission
Aleksander Gamme
Justin Jones
Stephen Jones
Eric Philips
Eddig még egyetlen expedíciónak se sikerült önerőből, külső segítség nélkül élve eljutnia az Antraktisz jégmezőin át a Déli-sarkra és vissza. A film két mindenre elszánt ausztrál felfedezője, Justin Jones és James Castrission abban a tudatban vághat neki a jeges vadonnak, hogy világrekorderek lesznek, ha sikerül vakmerő vállalkozásuk. Idővel azonban rossz hírt kapnak: legnagyobb megdöbbenésükre kiderül, hogy ez nem egy sima expedíció, hanem kíméletlen, öldöklő verseny, mert valaki, egy náluk sokkal tapasztaltabb sarkkutató, már előttük jár, és ugyanazokra a babérokra tör, mint ők.
Cas és Jonesy ettől kezdve még elszántabban nyomulnak előre a világ legbarátságtalanabb vidékén, hóviharokkal dacolva, csütörtököt mondó felszerelési tárgyakat javítgatva, fagyási sérülésekkel bajlódva, 160 kilogrammos szánjaikat életveszélyes, omlékony falú gleccserhasadékok felett átráncigálva. Kameráikat azonban még legfeszültebb, legkritikusabb pillanatokban se kapcsolják ki, így testközelből figyelhetjük végig a két, mindent kockára tevő kalandor keserves küzdelmét egy ismeretlen vetélytárssal és a könyörtelen sarkvidéki elemekkel.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása