2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Végveszélyben

Végveszélyben

1994

DVD/hun

Eredeti cím: Clear and Present Danger
Kategória: Akció,Dráma,Krimi
Nézettség: 7
Szavazat: 6.90/10
Rendező: Phillip Noyce
Szereplők:
Harrison Ford (Jack Ryan)
Willem Dafoe (John Clark)
Anne Archer (Cathy Muller Ryan)
James Earl Jones (James Greer)
Joaquim de Almeida (Felix Cortez)
Henry Czerny (Robert Ritter)
Harris Yulin (James Cutter)
Benjamin Bratt (Ramirez kapitány)
Raymond Cruz (Domingo Chavez)
Donald Moffat (Bennett elnök)
Miguel Sandoval (Ernesto Escobedo)
Ann Magnuson (Moira Wolfson)
Thora Birch (Sally Ryan)
Jack Ryan (Harrison Ford) a hírszerzésnél dolgozik, különleges küldetése és feladata, hogy megfékezze a columbiai kábítószer-kereskedelmet. Egy idő után összemosódik a barát és az ellenség fogalma.

Jack Ryan a párfogójának, Greer admirálisnak betegsége miatt magas posztra kerül: ideiglenesen kinevezik mentora helyére, a CIA helyettes igazgatójának. Első megbízatása: ki kell nyomoznia, hogy ki ölte meg az elnök egyik legjobb barátját, a prominens amerikai üzletembert, akit - mint kiderül - titkos szálak kötöttek a kolumbiai kartellekhez. Ryan nem tud tóla, hogy CIA egy másik részlege a háta mögött útnak indított egy elit kommadót, hogy leszámoljanak a kolumbiai drogbárókkal. A kereszttűzbe került Ryan kénytelen a saját kezébe venni a dolgokat, de ezzel nemcsak a karrierjét teszi kockára, hanem az életét is.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása