2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Valentin nap

Valentin nap

2010

DVD/hun

Eredeti cím: Valentine's Day
Kategória: Romantikus,Vígjáték
Nézettség: 16
Szavazat: 5.70/10
Rendező: Garry Marshall
Szereplők:
Julia Roberts
Jamie Foxx
Anne Hathaway
Jessica Alba
Taylor Lautner
A film Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be, melyekre természetesen a szerelmesek nagy napján kerül sor.
Ennyi sztár egész biztosan még nem játszott együtt. A nõi oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erõsíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli. Az egymást keresztezõ szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda Nõ! és a Neveletlen Hercegnõ rendezõje) fogja össze.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása