2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Utódok (2015)

Utódok (2015)

2015

DVD/hun

Eredeti cím: Descendants
Kategória: Családi,Kaland
Nézettség: 143
Szavazat: 6.40/10
Rendező: Kenny Ortega
Szereplők: Dove Cameron
Cameron Boyce
Booboo Stewart
Sofia Carson
Mitchell Hope
Melanie Paxson
Brenna DAmico
Sarah Jeffery
Zachary Gibson
Jedidiah Goodacre
Dianne Doan
Dan Payne
Keegan Connor Tracy
Wendy Raquel Robinson
Maz Jobrani
A történet egy idillikus királyságban játszódik, ahol Belle és a Szörnyeteg közös tinédzserfia, Ben éppen a trónt készül átvenni. Első intézkedése azonnal nagy felháborodást vált ki, ugyanis megparancsolja, hogy rehabilitálják Szörnyella de Frász, Demóna, a Gonosz Királyné és Jafar gyerekeit, akik sok más mesebeli gonosszal együtt elzárva élnek egy tiltott szigeten.

Carlos, Mal, Evvie és Jay megérkezésük után ugyanabban az iskolában kezdik meg tanulmányaikat, ahol a Disney többi mesehőse, például Csipkerózsika, Mulan és Aranyhaj. Hamarosan azonban válaszút elé érkeznek: kövessék gonosz szüleik útját és segítsenek a gonoszoknak újra hatalomhoz jutni, vagy a bennük rejlő jóra hallgatva mentsék meg a királyságot?


Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása