2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Tűzzel-vassal

Tűzzel-vassal

1999

DVD/hun

Eredeti cím: With Fire and Sword
Kategória: Kaland,Dráma,Történelmi
Nézettség: 19
Szavazat: 7.10/10
Rendező: Jerzy Hoffmann
Szereplők: Daniel Olbrychski (Tuhaj-Bei)
Izabella Scorupco (Helena Kuncewiczowna)
Michal Zebrowski (Jan Skrzetuski)
Krzysztof Kowalewski (Jan Onufry Zagloba)
Andrzej Seweryn (Jeremi Wisniowecki)
A Tűzzel-vassal Henryk Sienkiewicz egyik leghíresebb történelmi regénye, a Trilógia első része
1647. Különös jelek gyülekeznek a végtelen sztyeppe fölött: háború lesz, olyan hatalmas és olyan kegyetlen, melyet nem látott még a világ. Kozákok, tatárok és lázadó lengyel nemesek a Hetman vezérlete alatt támadnak a civilizált Európára. Egyedül a büszke lengyel lovagok állíthatják meg őket: de nekik sem sikerülne az önfeláldozó haditett, ha néhány jóbarát különös kalandjai során nem döntene úgy, hogy ők is beavatkoznak a háborúba.
A film főhősét személyes ok is vezeti: beleszeretett egy nemesasszony lányába, akit pedig már Bohunnak, a kozák hercegnek ígértek. Márpedig a készülő háborúban ő kozákok ellen harcol - és a szerelemért...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása