2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Chi-hwa-seon
Kategória: Dráma,Életrajzi,Dorama
Nézettség: 2
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Im Kwon-taek
Szereplők: Choi Min-sik (Ohwon Jang Seung-up)
Ahn Sung-ki (Kim Byeong-moon)
Yoo Ho-jeong (Mae-hyang)
Son Ye-Jin (So-woon és Hyang-lan)
Kim Yeo-jin
XIX. század, Korea. Az ország kül- és belpolitikai helyzete meglehetősen viharos. Japán és Kína serege szinte felváltva masírozik az utcákon, miközben lázadások, polgárháborúk törnek ki a Choson dinasztia utolsó évtizedeiben. Ebben a zavaros időszakban élt Jang Seung-eop (1843 - 1897), vagy ismertebb nevén Owon, a festőművész. Árvaként vette őt magához egy arisztokrata család, ahol sikerült kibontakoztatnia rendkívüli tehetségét és a Choson korszak híres festője lett, a "Három Won" egyike.

Erről a valós személyről szól a Strokes of Fire című életrajzi ihletésű dráma, melyben Min-sik Choi (Oldboy, Failan, Crying Fist, Sympathy for Lady Vengeance) játsza az iszákos, makacs, mindennel és mindenkivel (legfőképpen önmagával) elégedetlen művészt, akinek fontosabb volt az, hogy meglepje, sokkolja csodálóit, mintsem megfeleljen elvárásaiknak.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása