2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Game of Thrones - The Politics of Power: A Look
Kategória: Dokumentum,TV-Sorozat
Nézettség: 19
Szavazat: 7.00/10
Rendező:
Szereplők: Charles Dance (Tywin Lannister)
Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark)
John Bradley (Samwell Tarly)
Harry Lloyd (Viserys Targaryen)
Sean Bean (Eddard Stark)
Ron Donachie (Ser Rodrik Cassel)
Ian McElhinney (Barristan Selmy)
Mark Addy (Robert Baratheon)
Alfie Allen (Theon Greyjoy)
Jerome Flynn (Bronn)
Lena Headey (Cersei Lannister)
A kisfilm az HBO sikersorozata, a Trónok harca 3. évadára tekint vissza. Átélhetjük a legizgalmasabb pillanatokat, drámai történéseket, a csúcspontot. A rajongók új információkat, nem ismert részleteket is megtudhatnak a sztároktól.
A rövidfilm az HBO mozicsatorna sikersorozata, a Trónok harca harmadik évadára tekint vissza. A néző (újra) átélheti az évad legizgalmasabb pillanatait, drámai történéseit, egészen a tragikus csúcspontig. Attól a pillanattól kezdve, hogy Danaerys sereget kovácsol a rabszolgákból egészen a döbbenetes Vörös Nászig, amely Robb és Catylin Stark, valamint az őket támogató nemesek legyilkolásával végződött. A sztároknak köszönhetően a rajongók számos új információval, nem ismert részlettel gazdagodhatnak.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása