2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Game of Thrones
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 1335
Szavazat: 9.50/10
Rendező: Daniel Minahan, Brian Kirk, Timothy Van Patten
Szereplők: Peter Dinklage (Tyrion Lannister)
Kit Harington (Havas Jon)
Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)
Michelle Fairley (Catelyn Stark)
Maisie Williams (Arya Stark)
Sophie Turner (Sansa Stark)
Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark)
Richard Madden (Robb Stark)
Joseph Mawle (Benjen Stark)
Lena Headey (Cersei Lannister)
Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister)
Charles Dance (Tywin Lannister)
Harry Lloyd (Viserys Targaryen)
Jason Momoa (Khal Drogo)
Mark Addy (Robert Baratheon király)
Jack Gleeson (Joffrey Baratheon)
Aimee Richardson (Myrcella Baratheon)
Gethin Anthony (Lord Renly Baratheon)
John Bradley (Samwell Tarly)
Iain Glen (Ser Jorah Mormont)
Ron Donachie (Ser Rodrik Cassel)
Jamie Sives (Jory Cassel)
Ian McElhinney (Barristan Selmy)
Alfie Allen (Theon Greyjoy)
Jerome Flynn (Bronn)
Rory Mccann (Sandor 'Véreb' Clegane)
Aidan Gillen (Petyr 'Kisujj' Baelish)
Conleth Hill (Varys)
Donald Sumpte
Westerosban közeleg a háború. A Hét Királyságban feltámadtak a hideg szelek, öt király küzd a hatalomért: szövetségek kovácsolódnak és bomlanak fel, megkérdőjeleződik, hogy ki kinek az oldalán áll. Királyvárban a hőn áhított Vastrónt a kegyetlen, fiatal Joffrey (Jack Gleeson) birtokolja, aki cselszövő anyja, Cersei (Lena Headey) és nagybátyja, a király Segítőjének kinevezett Tyrion (Peter Dinklage) befolyása alatt áll. De a Lannisterek Vastrón feletti uralmát számos fronton fenyegeti támadás. Ott van Robb Stark (Richard Madden), Deres meggyilkolt urának, Ned Starknak a fia, aki autonómiára törekszik északon, és egy csatában foglyul ejtette Cersei bátyját, Jaime-t (Nikolaj Coster-Waldau).
Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) három újszülött sárkánnyal igyekszik megerősíteni meggyengült hatalmát keleten, míg Stannis Baratheon (Stephen Dillane), a megboldogult Robert király testvére szintén elutasítja Joffrey legitimitását, és egy nagyhatalmú papnővel (Carice van Houten) szövetkezve tengeri támadást tervez a Vastrón bitorlója ellen. Stannis karizmatikus fivére, Renly (Gethin Anthony) pedig a Királyvárból való elmenekülése óta fenntartja igényét a trónra. Mindeközben egy új vezető kezd mozgolódni a Faltól északra, újfajta veszedelmet jelentve Havas Jon (Kit Harington) és az Éjjeli Őrség számára. Feszültségek és egyezségek, ellenségeskedés és szövetségek közepette a Trónok harca második évadja izgalmas utazást tesz a képzeletbeli kontinensen.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód