2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: T-Blood
Kategória: Anime
Nézettség: 35
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Sunao Yoshida, Kentaro Yasui
Szereplők: Hiroki Touchi
Mamiko Noto
A közeli jövőben járunk, amikor az emberiség nagy része elpusztult az Armageddonban. A két nagyhatalom, amik szemben állnak egymással, a Vatikán, amit az emberek alkotnak és a Birodalom, amit a vámpírok hoztak létre.
A történet főszereplője Abel Nightroad, a Vatikán egyik vándor papja, aki kissé esetlennek tűnik elsőre, de hatalmas természetfölötti erőkkel bír. Abel nem csupán egy pap, hanem a Vatikán titkos szervezetének egyik tagja, akinek feladata, hogy felderítse a gyanús eseteket, amik mögött egy vámpírokból álló terrorista szervezet áll, akik háborút akarnak szítani a Vatikán és a Birodalom között, és a háborút kihasználva akarnak világuralomra jutni.Beküldte : kecsi96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása