2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Transformers: The Movie
Kategória: Animáció,Akció,Kaland,Sci-Fi
Nézettség: 11
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Nelson Shin
Szereplők: Norman Alden
Jack Angel
Michael Bell
Susan Blu
Arthur Burghardt
Corey Burton
Roger C. Carmel
Victor Caroli
Peter Cullen
Bud Davis
Walker Edmiston
Paul Eiding
A Transformers amerikai-japán koprodukcióban készült 1986-os animációs film, mely az azonos című Transformers animációs sorozaton alapszik és illeszkedik annak történetébe. A filmet Észak-Amerikában 1986. augusztus 8-án, Japánban augusztus 9-én mutatták be.
A filmet Nelson Shin rendezte, aki már korábban a sorozaton is dolgozott. A történet 20 évvel a sorozat második évadja után játszódik és a harmadik évad közvetlen előzményeit meséli el. Maga a film jóval sötétebb hangvételű és több erőszakosabb elemet tartalmaz mint a korábbi sorozat.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása