2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Tökéletlenek

Tökéletlenek

1997

DVD/hun

Eredeti cím: Suicide Kings
Kategória: Krimi,Thriller,Vígjáték
Nézettség: 2
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Peter O'Fallon
Szereplők: Mark Watson
Christopher Walken
Denis Leary
Nina Siemaszko
Jay Della
Henry Thomas
Sean Patrick Flanery
Nathan Dana Aldrich
Jay Mohr
Jeremy Sisto
Frank Medrano
Az alvilág pápájaként ismert Charles Bennett nem az a fajta ember, akivel érdemes összerúgni a port. Mégis három rámenős kölyök elkábítja, és elrabolja. Amikor Charles magához tér, egy székhez kötözve találja magát, a kezén lévő kötésből pedig csöpög a vér, ugyanis a fiúk megszabadították a maffiafőnököt gyűrűjétől és az ujjától, amin azt hordta.
Amennyiben Bennett nem hajlandó alvilági kapcsolatai révén visszaszerezni Lisát, aki szintén emberrablóknak esett áldozatul, akkor sorra kerülnek amputálásra a nagyfőnök egyéb testrészei is.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása