2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Kumo no mukô, yakusoku no basho
Kategória: Anime,Dráma,Romantikus,Sci-Fi
Nézettség: 1
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Makoto Shinkai
Szereplők: Hidetaka Yoshioka
Masato Hagiwara
Yuka Nanri
Kazuhiko Inoue

A történetet egy fiú, Fujisawa Hiroki meséli el.
A egész valamikor a közeli jövőben játszódhat. Valahol a világban rájöttek, hogy léteznek párhuzamos univerzumok. Ezekkel megpróbáltak kapcsolatot létesíteni. Egy ilyen próbálkozás során "született" az Unió Tornya. Ez egy hatalmas, az egekbe érő torony, amit egy párhuzamos univerzumból hoztak helycserével. Ez a srác, Fujisawa Hiroki és a barátja, Shirakawa Takuya pedig nagy terveket szövöget. Elhatározzák, hogy készítenek egy repülőt, hogy eljussanak ehhez az épülethez. Ám ez nem olyan egyszerű, mert harcok folynak az UNIO és Japán között. Hokkaido már le is szakadt, és nem megközelíthető. Hogy átjussanak a határon, mindent jól ki kell gondolniuk. Hiszen elkaphatják őket.
Egy nap aztán egyik osztálytársuk, Sawatari Sayuri is értesül a dologról. Onnantól kezdve mindig a srácokkal lóg. A nyári szünet alatt a fiúk egy bizonyos Okabe-sannál dolgoznak, hogy össze tudják szerelni a gépet. Sayuri pedig velük tölti mindennapjait. A szünet csodás pillanatokat hoz mindannyiuk számára. Ám egyszercsak szertefoszlanak az álmok, mikor Sayuri minden köszönés nélkül eltűnik. A fiúk abbahagyják az építést, és ki-ki megy a saját útján.

A tudósok úgy gondolják, hogy mint ahogy az ember, úgy az univerzum is álmodik. Már az ősidőktől kezdve vannak olyan lények, akik kapcsolatba tudnak kerülni más univerzumokkal, így lesznek az álmaik, látomásaik. Sayuri is egy ilyen lény. Három évvel később járunk, Takuya egy japán kutatóközpont fiatal, de igen szorgalmas és tehetséges tagja. A világ azt szeretné elérni, hogy a párhuzamos univerzumokhoz csatlakozhassanak az álmokon keresztül, ezáltal ismerhessék a jövőt.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása