2016-12-03

2016-12-02

2016-12-01
/ TV 11. Epizód
2016-11-30
Eredeti cím: The Mighty Ducks
Kategória: Akció,Dráma,Vígjáték
Nézettség: 33
Szavazat: 6.40/10
Rendező: Stephen Herek,Robert Lieberman,Sam Weisman
Szereplők: Emilio Estevez (Gordon Bombay)
Joss Ackland (Hans)
Lane Smith (Jack Reilly)
Heidi Kling (Casey Conway)
Josef Sommer (Gerald Ducksworth)
Joshua Jackson (Charlie Conway)
Elden Henson (Fulton Reed)
Matt Doherty (Lester Averman)
Brandon Quintin Adams (Jesse Hall)
Kathryn Erbe (Michele MacKay)
Michael Tucker (Tibbles)
Jan Rubes (Jan)
Kenan Thompson (Russ Tyler)
Jeffrey Nordling (Ted Orion)
David Selby (Dean Buckley)
Heidi Kling (Casey Conway)
Joss Ackland (Hans)
Elden Henson (Fulton Reed)
Lynn Philip Seibel (Tom Riley)
Claudia Wilkens (Mrs. Madigan)
1. Kerge Kacsák (1992):

Gordon Bombay (Emilio Estevez), a sztárügyvéd a győzelem érdekében apró csalásokra is képes. Egy közlekedési kihágás ürügyén főnöke szabadságolja, és közmunkára küldi egy iskola jégkorong csapatához. Gordon a szedett-vedett léha társaságot a saját eszközeivel próbálja sikerre vinni, ám a gyerekek fellázadnak. A könyörtelen ügyvéd kénytelen új módszerhez folyamodni, és visszaemlékezni gyermekkori önmagára, amikor a hoki volt minden álma. Akkori edzője, Reilly azonban derékba vágta ígéretes sportkarrierjét és a rutinos edző most is hasonló akcióra készül.

2. Kerge Kacsák 2 (1994):

Gordon Bombay (Emilio Estevez) életét teljesen felfordítják a Kacsák, amikor irányításával az utolsó helyről megnyerik a jégkorong-bajnokságot. A Hendricks sportszergyártó cég vezetője, a csoda láttán, Gordont választja a serdülő válogatott kapitányának, akinek az a feladata, hogy győzzön a világ legrangosabb nemzetközi bajnokságán, a Jóakarat Játékokon. A hirtelen nyakába szakadt népszerűség és anyagi jólét azonban hamarosan megteszi kártékony hatását, s lassan széthullik a csapat. Ráadásul legesélyesebb riválisuk, az izlandiak, agresszív edzőjük vezetésével csak arra készülnek, hogy jól megleckéztessék az amerikaiakat.

3. Kerge Kacsák 3 (1996):

Gordy (Emilio Estevez) visszautasíthatatlan ajánlatot kap: ő lehet a nemzetközi versenyek felelőse. A csapatot lesújtja a hír, hogy Gordy elhagyja őket, hisz nem elég, hogy új iskolába kerülnek, még az edzőjük is idegen lesz. De mindez nem elég. Összetűzésbe kerülnek az iskola elitcsapatával, akik a Kacsák miatt lapátra kerültek. A gimnázium egyik befolyásos diákja minden kapcsolatát latba veti, hogy megvonassa az ösztöndíjukat, ráadásul az edzőt is ellenük hangolja. A sok kalandot megélt csapat tudja, itt már csak Gordon segíthet.

K96
loading...

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása