2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: The Hollow Crown
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 19
Szavazat: 8.50/10
Rendező: Rupert Goold, Michael Hayes, Thea Sharrock,
Szereplők: Ben Whishaw
Jeremy Irons
Tom Hiddleston
Simon Russell Beale
Julie Walters
A Shakespeare-drámák még hazánkban is elég nagy népszerűségnek örvendenek, ám talán az Egyesült Királyságban van a legnagyobb hagyománya a Shakespeare-adaptációknak, és ott aztán tényleg akad minden: számtalan színdarab, film és széria látott már napvilágot a szigetországban mind modernizált, mind korhű köntösben. A The Hollow Crown című sorozat is a híres angol író történelmi drámáit dolgozza fel, méghozzá száz százalékig a korszakhoz és a szövegkönyhöz alkalmazkodva.
Az első szezon három király, II. Richárd (Ben Whishaw), IV. Henrik (Jeremy Irons) és V. Henrik (Tom Hiddleston) történetét követi végig, ezek közül IV. Henriké két részre lett szedve, tehát így négy epizód lett ez az évad.

Epizódok :

1. - II. Richárd
2. - IV. Henrik 1. rész
3. - IV. Henrik 2. rész
4. - V. Henrik

A feliratot Pbea67 készítette.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód