2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: The Crossing
Kategória: Dráma,Dorama,Romantikus,Háborús
Nézettség: 33
Szavazat: 6.20/10
Rendező: John Woo
Szereplők:
Takeshi Kaneshiro
Ziyi Zhang
Hye-kyo Song
Xiaoming Huang
Dawei Tong
Masami Nagasawa
John Woo két részes epikus művének második része. A háború idején játszódó dráma három férfi egymástól elválaszthatatlan sorsát követi. 1945-ben a kínai hadsereg, melyet Lei tábornok vezet (Huang Xiaoming), legyőzi a japán csapatokat. A hadsereg jeladója (Tong Dawei) sikeresen elfogja a tajvani orvost (Takeshi Kaneshiro). Miután a japán fegyverletétel lezajlott, hármuk útja elvált.
Lei visszatért Sanghajba, és feleségül vette egy gazdag család zongorista lányát (Song Hye -kyo).
Az orvos hazatért, azonban közben japán szerelmét (Masami Nagasawa) területéről hazatoloncolták, míg egykori fogvatartója beleszeretett egy kínai nővérbe (Zhang Ziyi). Egy ideig béke uralkodik, míg a kínai polgárháború ki nem tör. A zavargások idején rengetegen útnak indulnak, a Taiping nevű kínai gőzös is elindul Tajvan irányába. Az ezt követő káoszban egy váratlan baleset miatt tragédia történik a hajó fedélzetén. Tragédiába torkolló cselekményre számíthatunk tehát sok sírással, sok lassítással, némi akcióval, romantikával, pátosszal.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása