2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Streets of Laredo
Kategória: Kaland,Dráma,Western
Nézettség: 47
Szavazat: 7.40/10
Rendező: Joseph Sargent
Szereplők: James Garner
Sissy Spacek
Sam Shepard
Ned Beatty
Randy Quaid
Wes Studi
Charles Martin Smith
George Carlin
Alexis Cruz
Kevin Conway
James Gammon
Tristan Tait
Miriam Colon
Folytatódik a "Texas Saga". A harmadik ciklus írója ismét az Oscar-díjas Larry McMurtry, aki a "Texasi Krónikák" és a "Vad vidék" sorozatokból megismert Woodrow Call kapitány és környezete történetén keresztül meséli tovább amerika hőskorát.

Woodrow Call kapitány (James Garner), a hajdanvolt legendás texasi lovascsendőr élete alkonyán egy utolsó, embert próbáló feladatra készül.
A vasúttársaság felkérésére fel kell kutatnia és el kell intéznie Joey Garzát (Alexis Cruz), a tizenéves szőke hajú mexikói banditát, aki nem elég, hogy tucatjával gyilkolja az embereket, de még a vasút társaság és a hadsereg vonatait is rendszeresen kifosztja...

(3. évad)
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása