2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17
Eredeti cím: Return to Lonesome Dove
Kategória: Kaland,Dráma,Western
Nézettség: 18
Szavazat: 7.20/10
Rendező: Mike Robe
Szereplők: Jon Voight
Barbara Hershey
Ricky Schroder
William Petersen
Oliver Reed
Dennis Haysbert
Reese Witherspoon
Timothy Scott
Chris Cooper
CCH Pounder
Nia Peeples
A négy részes "Vad Vidék" sorozat tovább meséli a "Texasi Krónikák" sorozatból megismert Woodrow Call kapitány és barátai történetét.
Bár az alkotók és a sztárok kicserélődtek, a helyszínek és a karakterek azonosak. Így tekinthetjük a filmet egy egységes „Texas Saga“ második ciklusaként.
Miután Call kapitány (Jon Voight) a texasi Lonesome Dove közelében eltemette Augustus McCrae testét, azt tervezi, hogy egy vad musztáng csordát befogva és északnak terelve azokat, visszatér montanai farmjára. Ezért táviratot küld Newt Dobbs (Rick Schroder) részére, hogy találkozzanak Clara Allen (Barbara Hershey) farmján, de a fiú akaratán kívül belekeveredik egy halálos kimenetelű kocsmai párbajba és letartóztatják....

(2. évad)
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása