2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Texas Rising
Kategória: TV-Sorozat
Nézettség: 47
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Roland Joffé
Szereplők: Bill Paxton
Stephen Monroe
Trevor Donovan
Thomas Jane
Rhys Coiro
Christopher McDonald
Robert Knepper
Chad Michael Murray
Jeff Fahey
Sarah Jones
Joe Egender
Ezúttal nem a Ewingok és a Barnesok, hanem “polgárok” háborúznak Texas földjeiért a History Channel Texas Rising címet viselő sorozatában.
1836-ban a Mississippitől nyugatra elterülő vidéket Vadnyugatként tartották számon. A terület nem ismert békét, hol mexikói armadák, hogy a helyi komancs törzsek szedték áldozataikat. Eljött azonban a bátrak ideje, akik hisznek, és hitükért akár életüket is odaadnák. Sam Houston (Bill Paxton) hősies küzdelmével a mexikói Santa Anna (Martinez) generális kegyetlen, és túlerőben levő fölénye ellen beírta magát a történelembe.

A sorozat fordítója :http:twitter.combishopfeliratok
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód