2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Tetemes összeg

Tetemes összeg

2011

BD/hun

Eredeti cím: Lucky
Kategória: Vígjáték,Krimi
Nézettség: 8
Szavazat: 5.40/10
Rendező: Gil Cates Jr.
Szereplők:
Colin Hanks (Ben Keller)
Ann-Margret (Pauline Keller)
Jeffrey Tambor (Harold Waylon nyomozó)
Adam Harrington (Steve Mason)
Mimi Rogers (Ms. Brand)
Ben Keller (Colin Hanks) megütötte a főnyereményt,méghozzá a szó szoros értelmében.A virginiai állami lottó fődíjával, csekély 80 millió dollárral a zsebében végre elég elszántnak érzi magát ahhoz,hogy elhívja randizni gyerekkori szerelmét, Lucy-t (Ari Graynor),aki maga is egész más szemmel tekint az ifjú milliomosra.
A figyelem középpontjába került lány azonban arra már csak a nászúton jön rá,hogy Ben valójában sorozatgyilkos,ráadásul nem is az a legügyesebb fajta, így aztán döntenie kell, mi a fontosabb: a dollármilliók, melynek megtartásához itt-ott be kell segítenie az ügyetlenkedő Bennek, vagy pedig az erkölcs,a törvény és más olyan dolgok, melyekből nem lehet házat építeni.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása