2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Tekken: The Motion Picture
Kategória: Akció,Animáció,Anime
Nézettség: 8
Szavazat: 5.20/10
Rendező: Sugishima Kunihisa
Szereplők:
Edi Patterson
Kazuhiro Yamaji
Adam Dudley
Yumi Tôma
Gray G. Haddock
Akio Nakamura
Daisuke Gôri
Vajon mi ösztönzi az embert a harcra? Mi a mozgatórugója? Vajon az emberiség tényleg saját maga elpusztítására teremtetett? Ki tudja? Egy biztos: vannak olyan harcos lelkek, akik születésüktől fogva vágynak a küzdelemre. De egyesek túllőnek a célon...

Ilyen "egyes" Heihachi Mishima is, a Mishima Zaibatsu nevű "cég" vezetője, elnöke, mindenható ura. Elvakultságában, hogy fiát, Kazuya-t is magához hasonló gyémántkemény harcossá faragja (testben és lélekben), lehajítja egy szikláról mondván, ha túléli és visszatér, akkor igazi Mishima vér folyik az ereiben... Az eset egyetlen tanúja a fiatal Jun Kazama, akinek életére nagy befolyással lesz még ez az élmény.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása