2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

Taxi 4

Taxi 4

2007

BD/hun

Eredeti cím: Taxi 4
Kategória: Akció,Krimi,Vígjáték
Nézettség: 56
Szavazat: 5.60/10
Rendező: Gérard Krawczyk
Szereplők:
Samy Naceri
Frédéric Diefenthal
Bernard Farcy
Emma Wiklund
A Taxi filmek minden fõszereplõje visszatér a negyedik részben, élükön a taxisofõrt alakító Samy Naceri-vel és a kétbalkezes rendõrt játszó Frédéric Diefenthal-lal, csakúgy mint a rendõrfelügyelõként szereplõ Gilbert, akinek a karaktere most nagyobb teret kap, mint a korábbi három részben. Szintén látható a második és harmadik résztõl szereplõ Petra. A T4XI-t a francia futballista, Djibril Cissé ajándékozza meg lenyűgözõ testalkatával. Logikus választás volt a Marseille-i kapcsolódású filmhez, melyben az Olympique de Marseille színeiben tűnik fel.
A T4XI visszatér a sorozat gyökereihez, a fõhõsök kedves városukban, Marseille-ben kapnak kitüntetést. Míg az elsõ rész teljes terjedelmében ebben a városban játszódott, a második és harmadik rész Párizsban és Tignes-ben.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása