2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: A Far Off Place
Kategória: Kaland,Dráma,Családi
Nézettség: 3
Szavazat: 6.60/10
Rendező: Mikael Salomon
Szereplők: Reese Witherspoon (Nonnie Parker)
Ethan Embry (Harry Winslow)
Jack Thompson (John Ricketts)
Sarel Bok (Xhabbo)
Robert John Burke (Paul Parker)
Patricia Kalember (Elizabeth Parker)
Egy kislány és egy kisfiú átvágnak a Kalahári sivatagon keresztül egy busman fiú vezetésével. Az ezer mérföldes veszélyes út oka: a két gyerek kényelmetlen szemtanú, amikor orvvadászok legyilkolják egy üzelmeiket akadályozó farm családjait. Az egyetlen embert kell elérniük, aki segíthet rajtuk: a híres és becsületes vadászt, Mopani Theron ezredest, az orvvadászok rémét...

A felirat nincs ráégetve a filmre, csak csatolva van. A lejátszókon található CC gombbal lehet be és kikapcsolni. Ha telefonról vagy egyéb mobil eszközről nézitek, nem fog látszódni.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása