2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15
Eredeti cím: Tales of Halloween
Kategória: Horror
Nézettség: 33
Szavazat: 5.40/10
Rendező: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn
Szereplők: Lin Shaye
Ben Woolf
Booboo Stewart
Grace Phipps
Cerina Vincent
Barry Bostwick
Adrienne Barbeau
Lisa Marie
Pollyanna McIntosh
Greg Grunberg
Sam Witwer
James Duval
Keir Gilchrist
Barbara Crampton
John Landis
1978 óta tudjuk, hogy október 31-én nem tanácsos éjszaka a szabadban bóklászni, pláne akkor nem, ha egy amerikai kis- vagy kertváros lakója, netán egyenesen hormontúltengéstől szenvedő tini vagy. Amennyiben pedig abban a ritka pechben lenne részed, hogy aznap richtig az Epic Pictures új antológiájának helyszínéül választott, egyelőre névtelen városkában tartózkodsz, akkor sajnáljuk, de neked reszeltek.
Tíz rendező szövetkezett arra, hogy egyetlen éjszaka alatt és egyazon helyszínen játszódó, lazán összefüggő rémlátomásokkal hozzanak szívbajt a nagyérdeműre - maszkos gyilkosokkal, síron túli mumusokkal, földönkívüliekkel, meg ami a kikacsintgatós klisérepertoárba még belefér. Akad köztük ugyan pár ismertebb név (Neil Marshall - A barlang, Darren Lynn Bousman - izé, Fűrész 2, 3, 4, Lucky McKee - The Woman), a legtöbben azonban inkább a kortárs, obskúrus B-horror krémjéből kerültek ki, és korábban leginkább íróként, vágóként vagy éppen színészként vettek részt ilyen-olyan projektekben.
Leírás: http:geekz.444.hu

A 10 rendező:

Darren Lynn Bousman...(segment "The Night Billy Raised Hell")
Axelle Carolyn...(segment "Grimm Grinning Ghost")
Adam Gierasch...(segment "Trick")
Andrew Kasch...(segment "This Means War")
Neil Marshall...(segment "Bad Seed")
Lucky McKee...(segment "Ding Dong")
Mike Mendez...(segment "Friday the 31st")
Dave Parker...(segment "Sweet Tooth")
Ryan Schifrin...(segment "The Ransom of Rusty Rex")
John Skipp...(segment "This Means War")
Paul Solet...(segment "The Weak and the Wicked")
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása