2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Superman

Superman

1978

BD/hun

Eredeti cím: Superman
Kategória: Sci-Fi,Akció,Kaland
Nézettség: 42
Szavazat: 7.30/10
Rendező: Richard Donner
Szereplők: Christopher Reeve
Margot Kidder
Gene Hackman
Marlon Brando
A Krypton bolygó végpusztulása elkerülhetetlennek látszik. De a hatalmas robbanás elõtt még egy utolsó mentõkabin kiszakad a Krypton gravitációjából. A fedélzeten egy kisbaba, egyike a néhány életben maradt kryptoninak. Még nem tudja, hogy õ lesz, aki ismét reménységgel tölti majd el a Föld lakóit...
Néhány évtizeddel késõbb a jóképű, bár külsõ szemlélõ számára kissé tutyimutyinak tűnõ Clark Kent búcsút int szeretett nevelõszüleinek, és a nagyvárosba megy, hogy riporteri munkát vállaljon a Daily Planetnél. Nem sokkal érkezése után szenzációs hírekrõl számolhat be lapja: a városban ugyanis feltűnt egy titokzatos, kékruhás, piros köpenyes szuperhõs, aki repülni tud, képes buszokat a levegõbe emelni, átlát a falakon és gyorsabb, mint a villám. Az emberiség nagy szerencséje, hogy a Superman a jók védelmében használja félelmetes képességeit. A titokzatos idegen jókor bukkant fel. A szupergonosz Lex Luthor ugyanis azt tervezi, hogy elpusztítja az egész nyugati partot.
Superman hõstetteirõl a Daily Planet bájos riporternõje, Lois Lane, Clark Kent kollégája tudósítja rendszeresen az újságot, aki képtelen megérteni, miért mindig akkor akad valamilyen halaszthatatlan dolga a szerencsétlen Clarknak, amikor felbukkan imádott szuperhõse.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása