2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: SpongeBob SquarePants
Kategória: TV-Sorozat,Animáció,Családi
Nézettség: 198
Szavazat: 8.10/10
Rendező: Sherm Cohen
Szereplők:
A mesesorozat egy tengeri szivacs, SpongyaBob Kockanadrág története. A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász alakú házban él háziállatkájával Csigusszal a tengeri csigával, aki macskának képzeli magát.
SpongyaBob egy sütödében, a Rozsdás Rákollóban dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik szomszédjának, egy tintahalnak, Tunyacsápnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel, (az első mókussal, aki a tengerben él) csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött herkenyűburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
CD1