2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

Spawn 1-3. évad

Spawn 1-3. évad

1997

DVD/sub

Eredeti cím: Spawn
Kategória: Animáció,TV-Sorozat
Nézettség: 62
Szavazat: 8.10/10
Rendező: Alan B. McElroy
Szereplők: Keith David
Richard Dysart
Dominique Jennings
James Keane
Michael McShane
John Rafter LeeJ
Victor Love
Michael Nicolosi
Kath Soucie
A Spawn főhőse egy Al Simmons nevű titkos ügynök, akit az egyik akciója során, saját főnöke tőrbe csal. Simmons néhány évvel később visszatér, mint a pokol egyik ivadéka és minden követ megmozgat, hogy kiderítse mi történt vele. Mindez persze nem egyszerű feladat, hiszen a lelkét eladta a pokol egyik urának, Melbolgianak, aki természetesen igényt is tart rá.
Spawn képregényekben kezdte a pályafutását, megalkotója pedig Todd McFarlane. 1997-ben néhány filmes elérkezettnek látta az időt, hogy filmet készítsenek a kalandjaiból. Sajnos a film finoman szólva sem ütötte meg az elvárásokat, a stúdió teljesen kiherélte az alkotást, Todd McFarlane pedig teljesen elhatárolódott a filmtől. Spawn szellemi atyja, megpróbálta tisztára mosni a karaktere becsületét, így még abban az évben nekiláttak egy animációs sorozatnak.
A sorozat 3 évadot élt meg.

Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód