2017-01-24

2017-01-23

Spancserek

Spancserek

2009

BD/hun

Eredeti cím: I Love You, Man
Kategória: Vígjáték,Romantikus
Nézettség: 48
Szavazat: 7.00/10
Rendező: John Hamburg
Szereplők:
Paul Rudd
Jason Segel
Rashida Jones
Sarah Burns
Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nõje, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre.
A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos "randikba" kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életébõl. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a võlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hõsünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása