2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Space Pirate Captain Harlock
Kategória: Sci-Fi,Animáció,Kaland
Nézettség: 69
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Shinji Aramaki
Szereplők: Yû Aoi
Ayano Fukuda
Arata Furuta
Kiyoshi Kobayashi
Haruma Miura
A japánoknak sajátos világú űroperájának két nagy jeles képviselője van: Matsumoto Leiji és Yatate Hajime. Az előbbi alkotót nehéz körülírni, mert egyetlen hatalmas és szinte rendszerezhetetlen történetegyüttest hozott létre a pályafutása során, ezek gyűjtőneve Leijiverzum, míg az utóbbinak főműve a Mobile Suit Gundam. Mindkét művet egészen máig életben tartják, évtizedről évtizedre jelennek meg újabb változatok, előzmények, folytatások.

A 1977 és 1979 futott a Space Pirate Captain Harlock mangasorozat, a Leijiverzum egyik legszerteágazóbb műve, mely most új köntösbe mo-cap technikával kerűl napvilágra. A filmet Shinji Aramaki, az Appleseed és a Starship Troopers: Invasion rendező készítette. A forgatókönyvet Harutoshi Fukui vetette papírra, ő írta a Mobile Suit Gundam UC regényeket.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása