2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Sound of My Voice

Sound of My Voice

2011

DVD/sub

Eredeti cím: Sound of My Voice
Kategória: Dráma,Misztikus
Nézettség: 7
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Zal Batmanglij
Szereplők:
Christopher Denham (Peter Aitken)
Nicole Vicius (Lorna Michaelson)
Brit Marling (Maggie)
Davenia McFadden (Carol Briggs)
Kandice Stroh (Joanne)
Richard Wharton (Klaus)
Christy Meyers (Mel)
Alvin Lam (Lam)
Constance Wu (Christine)
Matthew Carey (Lyle)
Brit Marling a Sundance filmfesztiválon került a figyelem középpontjába, két alacsony költségvetésű sci-fiben játszott és még a forgatókönyvhöz is köze volt. A színésznőt a Felettünk a Föld (Another Earth) után a Sound of My Voice-ban is megcsodálhatta a közönség.
A történet egy újságíró párról szól, akik egy titokzatos szekta után vizsgálódnak, illetve leginkább a vezetőjük érdekli őket a legjobban, mivel a nő állítólag a jövőből érkezett,egészen pontosan 2054-ből.
Egy apokaliptikus képet fest le a követői előtt, és azt mondja, azért jött vissza, hogy egy kis, kiválasztott csoportot felkészítsen mindarra, ami rájuk vár.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása