2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Shiri

Shiri

1999

DVD/sub

Eredeti cím: Swiri
Kategória: Akció,Krimi,Thriller
Nézettség: 8
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Je-kyu Kang
Szereplők: Suk-kyu Han
Min-sik Choi
Yunjin Kim
Kang-ho Song
Johnny Kim
A koreai új hullám (hallyu) õsrobbanásának tekinthetõ, bõdületes sikerû Swiri (1999)
egy melodrámába mártott, fordulatos akció-kémfilm keretében mesél az örök fenyegetést jelentõ kommunista észak és a prosperáló gazdasággal rendelkezõ, demokratikus dél félelemmel övezett, fagyos kapcsolatáról.
Egy titkos ügynök párost bíznak meg azzal, hogy elfogjanak egy olyan északi terrorista nõt, akihez képest még Besson Nikitájának címszereplõje is csak lelkes kiscserkésznek tetszik. Utóbb felsejlik, hogy homokszem került a gépezetbe, ugyanis valaki létfontosságú információkat szivárogtat ki a nõi gyilkológépet alkalmazó, újraegyesítés-párti északi speciális osztag részére, amelynek végsõ célja egy szupertitkos, irdatlan pusztító erõvel rendelkezõ bomba megszerzése és ennek alkalmazása egy újabb háború kirobbantása érdekében.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása