2017-01-24

2017-01-23
Eredeti cím: The Testament of Sister New Devil Burst
Kategória: Anime,TV-Sorozat
Nézettség: 44
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Saitou Hisashi
Szereplők:
Fukuhara Kaori(Naruse Maria)
Asai Ayaka(Naruse Mio)
Bridcutt Sarah Emi(Nonaka Yuki)
Nakamura Yuuichi(Toujou Basara)
Asakawa Yuu(Hasegawa Chisato)
Nomizu Iori(Nonaka Kurumi)
Sugita Tomokazu(Takigawa Yahiro)
Fujiwara Keiji(Toujou Jin)
Yoshida Seiko(Zest)
Kazuki Hiroto(Zorugia)
Toujou Basara édesapja váratlanul bejelenti, hogy a srác hamarosan két hugicát fog kapni Naruse Mio és Maria személyében, majd egy nappal azután, hogy a lányok beköltöztek a családi házba, az apa összepakol és elutazik.
Mint az hamarosan kiderül, a nővérek a démon klán tagjai, Mio pedig az elhunyt Démonkirály Wilbert örököse, akire emiatt több démon is vadászik. Basarának azonban nincs oka tartania a lányoktól, mivel maga is a démonok ősellenségének számító hősök klánjához tartozik, és mostantól neki kell megvédenie a húgait a mindkét oldalról érkező támadásoktól.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód