2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: The Testament of Sister New Devil
Kategória: Anime,TV-Sorozat
Nézettség: 39
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Saitou Hisashi
Szereplők:
Fukuhara Kaori(Naruse Maria)
Asai Ayaka(Naruse Mio)
Bridcutt Sarah Emi(Nonaka Yuki)
Nakamura Yuuichi(Toujou Basara)
Asakawa Yuu(Hasegawa Chisato)
Nomizu Iori(Nonaka Kurumi)
Sugita Tomokazu(Takigawa Yahiro)
Fujiwara Keiji(Toujou Jin)
Yoshida Seiko(Zest)
Kazuki Hiroto(Zorugia)
A történetünk egy Toujou Basara nevű középiskolás srácról szól, akit a történet elején az apja elvisz egy étterembe ebédelni, és bejelenti, hogy kapni fog egy aranyos kishúgot, akivel az étteremben találkoznak.
Főhősünk nagyon izgul a találkozó miatt, ezért elmegy a mosdóba, hogy megmossa az arcát egy kicsit, de ott van egy hosszú vörös hajú lány, aki éppen kezdené lehúzni a bugyiját. Természetesen véletlenül pont az a lány az, akire vártak. A srác csak az incidens után veszi észre, hogy ki van írva az ajtó mellé, hogy "a zár eltört, ne felejts el kopogni". Mire a lány már sikítani akarna, főhősünk odarohan hozzá, befogja a száját és megpróbálja megnyugtatni, hogy ez csak véletlen volt, nem akarta, hogy ez történjen.
Kicsit később a főhős apjának el kell utaznia, innentől kezdenek érdekesebbé válni a dolgok.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása
OVA
1.epizód
2.epizód
3.epizód
4.epizód
5.epizód
6.epizód
7.epizód
8.epizód
9.epizód
10.epizód
11.epizód
12.epizód