2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Senkiföldje

Senkiföldje

2001

DVD/hun

Eredeti cím: No Man's Land
Kategória: Dráma,Háborús
Nézettség: 27
Szavazat: 8.00/10
Rendező: Danis Tanović
Szereplők: Branko Đurić (Ciki)
Rene Bitorajac (Nino)
Filip Šovagović (Cera)
Georges Siatidis (Marchand)
Katrin Cartlidge (Jane Livingstone)
Serge-Henri Valcke (Dubois)
A történet egy bosnyák és egy szerb katonáról, Cikiról és Ninoról szól, akik 1993-ban, a boszniai háború alatt az ellenséges frontvonalak közé, a "senkiföldjére" szorulnak.
Ciki és Nino megpróbál kiutat találni a bizarr helyzetből, amiben az ENSZ egy kéksisakos őrmestere is segíteni próbál, annak ellenére, hogy parancsot kapott a be nem avatkozásra. Az eseményeket a sajtó képviselői is izgalommal figyelik, amitől az egész nemzetközi üggyé válik.
A konfliktus résztvevői között feszült várakozás alakul ki, a világsajtó a végkifejletre vár. Eközben Ciki és Nino elkeseredetten próbálják menteni életüket, és kitérni a háború esztelensége elől.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása