2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Revolver

Revolver

2005

BD/hun

Eredeti cím: Revolver
Kategória: Krimi,Akció
Nézettség: 33
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Guy Ritchie
Szereplők:
Jason Statham
Ray Liotta
Vincent Pastore
André Benjamin
Terence Maynard
Andrew Howard
Mark Strong
Francesca Annis
Anjela Lauren Smith
Elana Binysh
Mem Ferda
Shend
Jake Green (Jason Statham) egy megszállott szerencsejátékos, akit már szinte az összes kaszinóból kitiltottak, mert folyton nyer. Egyik este a két bátyjával, Billy-vel (Andrew Howard) és Joe-val (Stephen Walters) együtt meghívást kap egy exkluzív játékra egy maffiafõnökkel, Dorothy Macha-val (Ray Liotta).
Jake-nek elvileg veszítenie kellene Macha ellen, de õ nem ezt teszi, megveri a maffiózót a játékban, sõt, még provokálja is. Ezután mindhármuknak menekülniük kell, mert Macha bérgyilkost fogad fel Jake megölésére. Jake egy testvérpárosnak kezd el dolgozni, Avi-nak (André Benjamin) és Zack-nek (Vincent Pastore), akik le akarnak számolni Macha-val, és ezért pártfogásukba veszik Jake-et és testvéreit.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása