2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Redline

Redline

2009

BD/sub

Eredeti cím: Redline
Kategória: Akció,Animáció,Sci-Fi,Anime
Nézettség: 3
Szavazat: 7.50/10
Rendező: Takeshi Koike
Szereplők:
Takuya Kimura
Yû Aoi
Akemi
Takeshi Aono
Tadanobu Asano
A sztori a távoli jövõbe repít el bennünket, ahol a Star Warsos galaktikus ûrcsaták után végre elvileg béke honol az univerzumban, amit egy dolog tart lázban: a földön, vízen, levegõben száguldozó halálfutam, a Redline nevû verseny, ahol az életüket is kockáztató pilótákra lehet fogadásokat kötni. A Redline-ra azonban csak a kiválasztottak juthatnak be, kik az elõzetes versenyek sorát megnyerték (pl.: Yellowline). Sweet JP-t ismerjük meg a leendõ versenyzõk közül, aki korábban legjobb barátjával, Frisbeevel bundázott versenyekben vett részt. A barátja lepaktált a maffiával, hogy jobb és spécibb járgányokat tudjon JP-nek gyártani, de emiatt JP egyetlen versenyt sem nyerhet meg, mindig az utolsó pillanatban veszítenie kell.
Azonban a végsõ versenyt, a Redlinet egy távoli bolygón, Roboworld-ön rendezik meg, aminek uralkodói egyáltalán nem szívlelik hogy idegenek jöjjenek hozzájuk. A háborús övezetre kárhoztatott versenybõl így két induló visszalép, a helyükre pedig JP-t jelölik. A srác lelkesen érkezik az ellenséges bolygóra, ahol régi titkos szerelmével, a verseny megszállott Sonoshival is találkozik. A lány és közte érezhetõ a vibrálás, de a lány inkább gyerekkori álmát helyezi elõtérbe: meg akarja nyerni a Redlinet. JP pedig úgy dönt, hogy segít neki. A verseny és a lövöldözéses akció jelenetek ezzel kezdetét is veszik, a többi flúgos versenyzõvel egyetemben, van itt rendõrkapitány, Redline King, Trava, valamint két szexi lány, akik egy csapatban hódítják meg a galaxist.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása