2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Pink Floyd: A fal

Pink Floyd: A fal

1982

DVD/sub

Eredeti cím: Pink Floyd: The wall
Kategória: Zenés
Nézettség: 9
Szavazat: 8.00/10
Rendező: Alan Parker
Szereplők: Bob Geldof, Christine Hargreaves, James Laurenson, Eleanor David, Kevin McKeon, Bob Hoskins, David Bingham, Jenny Wright, Alex McAvoy, Ellis Dale, James Hazeldine, Ray Mort, Margery Mason, Robert Bridges, Michael Ensign,
Egy rockzenész, Pink mély válságba került. Los Angeles-i szállodai szobájában gondolja végig a sikerhez vezetõ karrierjét, melynek következtében magánélete zátonyra futott. Rémképekben és -álmokban megjelenõ rossz emlékei mind-mind egy-egy mozaikkõ, amelyek egymásra rakódva mind magasabb falat emelnek körülötte, s õ egyre magányosabb, és közlésre, emberi érintkezésre mind képtelenebb.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása