2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15
Eredeti cím: Ghost in the Shell: Solid State Society
Kategória: Anime
Nézettség: 4
Szavazat: 8.00/10
Rendező: Kenji Kamiyama
Szereplők:
Atsuko Tanaka
Osamu Saka
Akio Ôtsuka
Kôichi Yamadera
Yutaka Nakano
2034-ben járunk. A technikai fejlődés eredményeként elmosódnak a határok ember és gép között. Különböző inplantátumok lehetővé teszik az emberi test „tökéletesítését”. Az államvédelmi nyomozóhivatal – a 9-es Ügyosztály – speciálisan (ki)képzett emberei rejtélyes öngyilkosságok után nyomoznak. Az áldozatok egy tetoválást viselnek a tenyerükön és feltételezhetően egy terroristacsoport tagjai.
A hajsza megindul, de mi köze van a csoportnak a rendszeres gyermekrablásokhoz, egy mikrogép vírushoz, ki az a „Bábjátékos”, aki a háttérből mozgatja a szálakat, és hogy kapcsolódnak az egészhez a „Kifu” korúak? A kérdések sokasodnak, de ígérem, mindenre választ kapsz a 110 perces Special végére.

A történet valahol a TV sorozat és a mozifilmek cselekménye közé helyezhető el időrendben, és csak ajánlani tudom mindenkinek.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása