2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Örök kaland

Örök kaland

2002

DVD/hun

Eredeti cím: Tuck Everlasting
Kategória: Fantázia,Romantikus,Családi
Nézettség: 7
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Jay Russell
Szereplők: Alexis Bledel
Jonathan Jackson
Sissy Spacek
William Hurt
Winnie Foster tizenéves lány egy kisvárosban él szüleivel. 1914-et írunk, így Winnie korántsem lehet olyan önálló és szabad, mint a mai tinédzserek. Szülei imádják: szinte megfojtják szeretetükkel és aggódásukkal, nem csoda, ha Winnie állandóan kalandokról és a szabad életrõl álmodozik.
Egy nap a közeli erdõben sétálva a lány eltéved, de szerencsére még sötétedés elõtt összefut a kedves Tuck család tagjaival, akik az erdõ közepén egy mesés kis házban laknak. A családfõ, Angus, az anya, Mae és a két srác, Jesse és Miles Tuck szívélyesen fogadják be házukba az eltévedt jövevényt, aki ugyan szeretne minél elõbb hazatérni, de akit ugyanakkor nagyon vonz a titokzatos erdei élet és a Tuck család jóképű sarja, Jesse.
Miközben Winnie rémült szülei égen-földön keresik eltűnt lányukat, Winnie rájön, hogy a Tuck család titkol elõtte valamit. Kideríti, hogy a Tuck-ék birtokán fakad az örök élet forrása - aki a vízébõl kortyol, halhatatlan lesz és soha nem öregszik meg. Kiderül, hogy a legfiatalabb Tuck is betöltötte már a százat, és lassan az is nyilvánvalóvá válik a lány elõtt, hogy az örök élet - amit õ áldásnak tart - a kedves család számára rettenetes átoknak tűnik...

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása