2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Jennifer's Body
Kategória: Vígjáték,Horror
Nézettség: 41
Szavazat: 5.10/10
Rendező: Karyn Kusama
Szereplők: Megan Fox
Amanda Seyfried
Adam Brody
Johnny Simmons
A kamaszkor igazán rémisztõ tud lenni. Jennifer (Megan Fox), a kisvárosi gimnázium legdögösebb csaja egyszerre vonzza és félelemmel tölti el a város fiatal- és idõsebb korú férfipopulációját. A lány egy nap váratlanul megváltozik, falni kezdi a férfiakat, szó szerint.
Egy vérszomjas démon megszállja Jennifer testét, átveszi fölötte az irányítást, és azt tesz vele, amit akar: magához csábítja mindazokat, akik gyengék. Jennifer közelében pedig nehéz erõsnek lenni. Azonban gyerekkori barátnõje, Needy hamarosan rájön, hogy mi is történik. Igaz, eddig csak a csúnyácska másodhegedûs szerepét játszhatta, ám most itt a nagy alkalom: megpróbálja legyõzni régi barátját, új ellenségét, hogy kiûzhesse belõle a gonoszt, és visszatérítse az ártatlanság útjára.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása