2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

On-lány

On-lány

2001

DVD/hun

Eredeti cím: Birthday Girl
Kategória: Krimi,Vígjáték
Nézettség: 6
Szavazat: 6.10/10
Rendező: Jez Butterworth
Szereplők: Nicole Kidman
Vincent Cassel
Ben Chaplin
Mathieu Kassovitz
John Buckingham, a magányos, szelíd angol banktisztviselõ (Ben Chaplin) rendhagyó társkeresõ lépésre szánja el magát: az "Oroszországból szeretettel" internetes partnerközvetítõ oldalról "rendel" magának menyasszonyt. Meg is jelenik szolid külvárosi lakásában a láncdohányos, titokzatos Nadja (Nicole Kidman), aki eleinte egy szót sem beszél angolul; nyomában pedig két, nem kevésbé fura ismerõse (Mathieu Kassovitz, Vincent Cassel) - és ettõl kezdve az események meglepõ fordulatot vesznek.
John jól bejáratott, egyhangú élete egy csapásra mozgalmassá válik, igaz, nem éppen olyan kalandok várnak rá, amilyeneket elképzel magának az ember. Egy bankrablás kellõs közepén találja magát, - ráadásul éppen a saját munkahelye ellen! -, meg kell mentenie újdonsült felesége életét, és mindeközben rájön, hogy az események összes résztvevõje - önmagát is beleértve - további meglepetéseket tartogat.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása