2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Ong Bak 2

Ong Bak 2

2008

BD/hun

Eredeti cím: Ong Bak 2
Kategória: Akció,Kaland
Nézettség: 30
Szavazat: 6.20/10
Rendező: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Szereplők: Tony Jaa (Tien)
Sorapong Chatree (Chernang)
Sarunyu Wongkrachang (Rajasena Lord)
Nirut Sirichanya (Bua)
Santisuk Promsiri (Siha Decho)
Primorata Dejudom (Pim)
Natdanai Kongthong (fiatal Tien)
Patthama Panthong (Lady Plai)
Sihadecho nagyurat brutálisan meggyilkolják. Fia, az ifjú Tien (Tony Jaa), rabszolgasorba kerül. A gonosz kereskedők hatalmaskodásaival dacoló ifjút végül halára ítélik. Pillanatokkal halála előtt azonban egy titkos ellenálló csoport vezetője, Cher Nung, meglátja a hihetetlen lelki és szellemi képességeket a fiúban és megmenti őt. Ettől kezdve Tien élete a bosszú jegyében telik.

Mestere és bajtársai megtanítják őt az összes létező harci stílusra, Tien pedig kiváló tanulónak bizonyul. Közeledik az idő, mikor végre útra kelhet és szembeszállhat a gonosz rabszolgakereskedőkkel, akik meggyilkolták apját.

A fékezhetetlen lelkű harcos azonban nem tudja, hogy Rajasena nagyúr – apja gyilkosa – egy egész hadsereget tart irányítása alatt...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása