2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: One Direction: This Is Us
Kategória: Zenés,Dokumentum
Nézettség: 0
Szavazat: 4.10/10
Rendező: Morgan Spurlock
Szereplők: Harry Styles (Önmaga)
Niall Horan (Önmaga)
Zayn Malik (Önmaga)
Louis Tomlinson (Önmaga)
Liam Payne (Önmaga)
Egy tehetségkutató versenyben kezdték, külön-külön. A kezdeti nehézségek ellenére azonban az öt srác hihetetlen sikereket ért el - együtt.
Mondjuk ezt azért nehezen tudom elhinni :P
A One Direction először Angliát hódította meg, azután Európában lett elképesztően népszerű, és ma már az Egyesült Államok is a lábai előtt hever. Ez a film öt srácról szól: a néző közelről ismerheti meg Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis őrületes héköznapjait, egy hosszú turné izgalmas állomásait, és közben a koncertjeik fantasztikus részletei is láthatóak. Most először maguk a fiúk mondják el mesébe illő és izgalmas történetüket: ilyen a One Direction egészen közelről, őszintén és viccesen - meg természetesen nagyon sok zenével.

A felirat a lejátszón található CC gombbal kapcsolható be, ha nem jelenne meg. Mobil eszközön nem biztos hogy látszódni fog.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása