2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Nincs több suli

Nincs több suli

2001

DVD/hun

Eredeti cím: Recess: School's Out
Kategória: Animáció,Családi,Vígjáték
Nézettség: 10
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Chuck Sheetz
Szereplők: Rickey DShon Collins (Vince hangja)
Paul Willson (Kluge edző hangja)
Jason Davis (Mikey hangja)hley Johnson (Gretchen hangja)
Andrew Law Lawrence (Theodore "T. J." Detweiler hangja)
Courtland Mead (Gus hangja)
Dabney Coleman (Principal Prickly hangja)
Melissa Joan Hart (Becky Detwiler hangja)
James Woods (Dr. Benedict hangja)
Jön az év legszebb napja: kezdődik a vakáció! A 3. utca iskolásai boldogan vetik bele magukat a nyár örömeibe. Csak Vince marad otthon: ő viszont olyan bűntény nyomaira bukkan, ami - ha sikerül - megváltoztathatja a világot. Sőt, ami még ennél is rosszabb: örökre véget vethet az iskolai szüneteknek.
Dr. Benedict, az őrült lángész és egykori iskolaigazgató ugyanis ki akarja mozdítani a Földet pályájáról. Ha terve sikerül, nem lesz több nyár, és ha nincs nyár, nyári szünet sem lesz. Vince és barátai tehát nekilátnak, hogy megmentsék a sulit és egyúttal a világot is. Sosem gondolták volna, hogy ilyesmik történhetnek velük: nindzsákkal harcolnak, holdra irányított lézerfegyverek után kutatnak, és kiszabadítják fogságából iskolájuk nadrágjától megfosztott igazgatóját.
Csodás ez a nyár. És a következő évnyitó még nagyon messze van.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása