2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Nem félek

Nem félek

2003

DVD/hun

Eredeti cím: Io non ho paura
Kategória: Dráma,Thriller
Nézettség: 5
Szavazat: 7.50/10
Rendező: Gabriele Salvatores
Szereplők:
Giuseppe Cristiano (Michele)
Mattia Di Pierro (Filippo)
Aitana Sánchez-Gijón (Anna)
Dino Abbrescia (Pino)
Giorgio Careccia (Felice)
Diego Abatantuono (Sergio)
Dél-Olaszország, 1978 nyara. Egy eldugott, négy házból álló tanyán vagyunk a pugliai vidéken, ahol ötven kilométeres körzetben sehol semmi, csak a végtelen búzamezők. Fent a ragyogó égszínkék ég, melyből perzselően süt a nap: ez az évszázad legforróbb nyara. A szinte síri csendet csak a tücskök ciripelése töri meg. E magányos vidék maroknyi felnőtt lakója a kánikula elől a házakba húzódik, csak a tanyán élő hat gyerek merészkedik ki, akik biciklivel járják a környéket. Kínzó unalmukban arra várnak, hogy egy kis kalandban legyen részük. Amikor végre történik valami, a rájuk leselkedő veszély minden képzeletüket felülmúlja. Az aranyló mező közepén, távol a lakott helyektől szörnyű bűntényre derül fény. A kilencéves Michele véletlenül olyan dolgot fedez fel, amit jobb lett volna nem megbolygatni. S miután senkinek sem beszélhet a felfedezéséről, egyedül kell kimásznia a bajból...

A filmet az olasz irodalom kiemelkedő képviselői közé sorolható Niccolo Ammaniti regénye ihlette. Gabriele Salvatores lebilincselően izgalmas thrillere egyben a gyermekkor fájdalmas elvesztésének látlelete is.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása